Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Brandhämmande konstgjorda växter

  • , förbi
  • 1 min lästid
brandvertragende-kunstplant

I Easyplants sortiment finns många av de mest populära konstväxterna även i en brandsäker variant. Dessa brandsäkra konstgjorda växter är något dyrare än de normala varianterna.

Brandsäkra konstgjorda växter hos Easyplants

Detta beror på att det är ganska dyrt att behandla de konstgjorda växterna med brandhämmande beläggning. Denna beläggning appliceras efter produktionen och för att säkerställa den brandhämmande funktionen hos de konstgjorda växterna är det nödvändigt att behandla de konstgjorda växterna flera gånger med den brandhämmande beläggningen. Detta gör de brandhämmande konstgjorda växterna lite dyrare än de vanliga konstgjorda växterna från Easyplants.

Konstgjorda växter på kontoret eller i receptionen

Särskilt på platser där det finns relativt många människor på en begränsad yta är brandhämmande eller brandsäkra konstväxter av stor betydelse. Den brandhämmande funktionen hos konstgjorda växter säkerställer att anställda och besökare har några sekunder på sig att packa sina väskor och lämna byggnaden. Dessutom kan brandhämmande växter också minska egendomsskador genom att minska spridningen av eld. Därför är brandhämmande konstgjorda växter mycket lämpliga som kontorsväxter. Brandhämmande konstgjorda växter används också ofta i receptioner på kontor och offentliga byggnader.

Råd om köp av konstgjorda växter

Vill du veta mer om specifikationerna för brandhämmande konstgjorda växter? Då är du välkommen att kontakta Easyplants. Vi visar dig gärna i vilken utsträckning de konstgjorda växterna är brandhämmande. På så sätt kan du avgöra om de konstgjorda växterna är lämpliga för det utrymme du hade i åtanke. Vi kan också hjälpa dig att välja rätt konstgjorda växter.

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto