Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Om oss

Ambiplants är ett företag med rötter i Norge, där vi började som ett familjeföretag med en gemensam passion för växter. Lite i taget har vi blivit experter inom världen av konstgjorda växter, då vi har arbetat inom sektorn i 15 år. I det land där allt började regnar det kontinuerligt och allting är fullt av grönskande vegetation, därför älskar vi naturen.

Vi är dock medvetna om att inte alla kan sköta sina växter på rätt sätt, och därför tänker vi på världen av konstgjorda växter. Vi ägnar oss åt tillverkning av produkter av högsta möjliga kvalitet. Därför har våra produkter ett hyperrealistiskt utseende, med en hållbarhet på upp till 20 år.

Vår mission

Vårt uppdrag är att inspirera människor att försköna sina livsrum med underhållsfria konstgjorda växter, genom att erbjuda expertrådgivning och sätta kundens tillfredsställelse i främsta rummet.

Detta är vår mission: Med våra produkter inspirerar vi människor över hela Europa att försköna sina livsrum med växtlighet. Genom att erbjuda underhållsfria konstgjorda växter vill vi göra det enkelt för alla att dekorera sina utrymmen med grönska. Att tillhandahålla expertrådgivning och fokusera på kundens tillfredsställelse är avgörande för att uppnå detta.

Vår vision

Vi tror att konstgjorda växter är för alla, oavsett om du reser ofta, saknar förmågan att sköta växter, är allergisk mot vissa växter eller har en plats i ditt hem där riktiga växter alltid dör. Vi tror att:

  • Konstgjorda växter är den perfekta lösningen för att alla ska kunna försköna sina livsrum.
  • Konstgjorda växter har en positiv påverkan på människors välbefinnande och livskvalitet.
  • Med konstgjorda växter behöver du inte ge upp varken kvalitet eller skönhet.
  • Konstgjorda växter ökar bekvämligheten.

För vad används våra produkter?

  • Individer som vill grönska sina bostadsutrymmen.

  • Människor som vill trädgårda sina utomhusutrymmen.

  • Ge kunderna mer detaljer om denna look.

  • Kontor som vill grönska sina utrymmen.

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto