Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Dessa är de mest populära stora konstgjorda inomhusväxterna 2020

  • , förbi
  • 5 min lästid
grote-kunstplanten-voor-binnen

Stora konstgjorda växter för inomhus: dessa är de 6 mest populära stora konstgjorda växterna för inomhus 2020.

2020 är ett år som hittills mest har handlat om att sitta hemma. Detta har satt alla på prov. Naturligtvis har det inte varit lätt att inte gå ut under hela denna tid och särskilt inte att gå till trånga platser. Många människor kunde inte arbeta och satt därför hemma utan arbete. Detta skapade mycket tid för till exempel hushållssysslor eller ommöblering.

Grönt i hemmet: stora växter är trendiga

Om du ska inreda ditt hem är det förr eller senare också dags för grönska. Det finns också tydliga trender när det gäller växter i hemmet.

Just nu ser vi till exempel att stora inomhusväxter är mycket populära. En stor växt ger genast ett rum atmosfär och "fyller" rummet på ett naturligt sätt.

Stora inomhusväxter tenderar dock att vara dyra: det tog dem ganska lång tid att växa sig så stora, och detta återspeglas i priset. Särskilt för personer med inte alltför gröna fingrar är priset på stora inomhusväxter ofta lite av en chock.

Stora konstgjorda växter för inomhusbruk: perfekt alternativ till riktiga växter

Easyplants har vi lösningen: stora konstgjorda växter för inomhusbruk. Om du vet med dig att du har låtit växter dö tidigare för att du glömmer att vattna dem eller helt enkelt inte vet hur du ska ta hand om dem, är stora konstgjorda inomhusväxter ett perfekt sätt att gå med i trenden.

Även om stora konstgjorda inomhusväxter inte nödvändigtvis är billigare än riktiga stora inomhusväxter, garanterar en stor konstgjord växt av god kvalitet långvarig njutning: växten kan inte dö och ser alltid bra ut utan någon ansträngning från din sida.

Dessutom ser konstgjorda växter idag bedrägligt äkta ut: medan konstgjorda växter tidigare såg falska och plastliknande ut, är dagens konstgjorda växter svåra att skilja från den äkta varan. Detta gäller även de stora konstgjorda växter för inomhusbruk som vi diskuterar nedan.

De mest populära stora konstgjorda växterna för inomhusbruk

Nedan hittar du de mest populära stora inomhusväxterna. Många av dessa inomhusväxter finns i olika storlekar och därför också i olika priskategorier.

1. Konstgjord palm Phoenix de Luxe

Ta med tropikerna till ditt hem med denna vackra konstgjorda palm Phoenix de Luxe med ett verklighetstroget utseende. Med sina 2 meter är den ett riktigt blickfång. Stammen består av äkta trä och de stora palmbladen är tillverkade av plast av god kvalitet som behåller sin färg. Detta förhindrar att trädet missfärgas av t.ex. solen. Palmen matchar färgerna blått och grönt och passar både i en modern och retro inredningsstil. Palmen levereras i en liten kruka som tar upp lite (golv)plats.

2. Konstgjord växt av bambu

Bambu är en växtart som växer snabbt. Om du vill ha bambu i ditt hem är det smart att välja en konstgjord variant. Den konstgjorda bambuplantan håller sig snyggt på samma höjd och börjar inte kittla i taket efter ett tag.

Precis som den konstgjorda palmen har den konstgjorda bambun dekorativa blad av plast. Den konstgjorda bambun finns i många olika storlekar och är idealisk att placera i sovrummet eller på kontoret. Det finns många olika typer av konstgjord bambu. Till exempel är den 1,40 meter långa konstgjorda japanska bambuväxten en mycket populär bambu. Detta beror på den ljusgröna färgen som sticker ut. Detta passar bra med en exotisk hemstil.

3. Konstgjort bananträd

Bara ett annat tropiskt exemplar. Med sitt graciösa utseende har det konstgjorda bananträdet redan gett många glada ansikten 2020. Med sin konstnärliga form ger denna mycket populära konstgjorda växt alla vardagsrum en mysig atmosfär. Ordet "konst" i konstväxt tas på största allvar med denna växt. Den är ett riktigt konstverk med sina långa graciösa blad.

4. Konstgjord växt Heliconia

Den konstgjorda växten Heliconia skiljer sig från andra växter: den är inte en vedartad växt. De långa stjälkarna som blir till blad är vackert smala att titta på, passar in i en elegant hemstil och matchar bra med färgen vit. Eftersom växten är nästan 2 meter lång passar den bra i vardagsrummet eller i en mottagningshall. Denna konstgjorda växt kommer omedelbart att väcka uppmärksamhet när man kommer in.

5. Strelitzia konstgjord växt

Denna typiska konstgjorda inomhusväxt finns i 3 höjder:

Med sin medelhöga höjd är den minsta varianten perfekt för många platser. Så du kan ställa växten på bordet, fönsterbrädan eller skåpet. Genom att välja en fin kruka till strelitzian som matchar din inredning, låter du växten smälta in sömlöst i din inredning.

6. Ficus Liana konstgjord växt

Den exotiska konstgjorda växten Ficus L iana har ett speciellt utseende med alla typer av lianagrenar som bildar en stam. Den stora bladklasen högst upp på växten ger volym. Växten finns i olika höjder.

Det finns mycket mer!

Förhoppningsvis har du hittat den lämpliga konstgjorda växten för ditt hem bland dessa trendiga konstgjorda växter 2020. Om inte, kan du titta igenom vårt sortiment av konstgjorda växter: vi har något för alla och alla våra konstgjorda växter är noggrant utvalda för sitt utseende. Hos oss får du inga konstgjorda växter med "plastutseende"!

Stora konstgjorda växter levereras snabbt hem till dig

De konstgjorda växterna från Easyplants levereras till dig med posten. Om du beställer din stora konstgjorda favoritväxt inomhus före kl. 14.00 får du växten levererad till dig i morgon. Frakten av dina stora konstgjorda växter är gratis över ett ordervärde på 25 euro.

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto