Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Falska kaktusar: dagens trend

  • , förbi
  • 3 min lästid
nep-cactus

Fake cactus: en kaktus som alltid ser perfekt ut och inte behöver någon skötsel. Anslut dig enkelt till dagens trend med en vacker falsk kaktus!

En falsk kaktus i ditt hem är den nya trenden 2020. Eftersom alla stannar hemma mycket i sommar är falska kaktusar fantastiska växter för att lysa upp ditt hem. Nu har en falsk kaktus många fördelar jämfört med en riktig kaktus. Om du vill ta reda på dessa fördelar bör du läsa den här texten. I den här texten presenterar vi också några av de fejkade kaktusarna i Easyplants sortiment. På så sätt kan du enkelt få inspiration till en kaktus i din inredning.

Konstgjorda växter 2020: mycket realistiska

När man tänker på en konstgjord växt tänker man ofta på växter som inte har något snyggt utseende och som ger hemmet ett plastigt utseende. Nu kan de första konstgjorda växterna som dök upp på marknaden beskrivas på det sättet. Tyvärr skadade dessa konstgjorda växter bilden av dagens falska växter.

Dagens konstgjorda växter är så realistiska som möjligt för att ge ett naturligt utseende. Ibland används till och med äkta trä och nästan alla konstgjorda växter är tillverkade av naturmaterial. Silke är ett bra exempel på detta. Detta tyg, till skillnad från plast, ger växterna ett mycket snyggt utseende.

Vilka fördelar har en falsk kaktus?

Falska kaktusar ger många fördelar. Till exempel är en av de största fördelarna att du aldrig behöver ta hand om växten igen. En konstgjord växt behöver naturligtvis inte vatten. Så om du aldrig har varit bra på växter eller helt enkelt inte vill ta hand om dem, är en konstgjord kaktus något för dig: du får exakt samma gröna utseende som med en riktig växt, men du behöver inte ta hand om växten.

Konstgjord kaktus är realistiskt återskapad

Eftersom en kaktus har en enkel form är det fullt möjligt att skapa en realistisk falsk kaktus. En konstgjord kaktus är därför nästan omöjlig att skilja från en riktig kaktus. Under årens lopp har konstgjorda växter bara blivit vackrare. Efterfrågan på enkla växter ökar, eftersom människor vill ha en fin inredning men till exempel inte har tid att ta hand om växter. Efterfrågan på konstgjorda växter gör tillverkarna mer och mer innovativa, vilket gör att konstgjorda växter, inklusive en falsk kaktus, ser mer och mer realistiska ut. Det är därför mycket svårt att avgöra om en kaktus är falsk eller äkta.

En falsk kaktus är alltid som bäst

En konstgjord k aktus ser alltid bra och välskött ut. En riktig kaktus kan hänga och få en mörk färg. Det kan försämra stämningen inomhus. Växter med vackra och fylliga färger är mycket snyggare. Med en låtsaskaktus slipper du dessa olägenheter: din växt ser alltid vacker ut och du ser inte att kaktusen är en låtsaskaktus.

Köp en falsk kaktus på Easyplants

Letar du efter vackra kaktusar till din inomhusmiljö, men vet inte vilken du ska köpa? Nedan ser du några av våra falska kaktusar som redan har hittat en fin plats i hemmet hos flera kunder.

Zygokaktus

Den 25 centimeter höga zygokaktusen kommer inte att saknas i ditt hem på grund av sitt naturliga utseende och stora, vackra kaktusblad. Kaktusen levereras i en autentisk terrakottakruka med dekorativt grus som matchar nästan alla inredningar.

Den konstgjorda hängande växten Epiphyllum

Denna konstgjorda kaktusväxt kan hängas inomhus på väggen eller något annat föremål. Denna konstgjorda växt kommer att passa bra med en naturlig inredning. Denna växt kan ge ditt hem ett intressant utseende. Den hängande växten finns i olika storlekar:

En kaktus till skrivbordet eller matbordet

På Easyplants har vi också tänkt på de små kaktusälskarna. Med vår lilla 18-centimeters konstgjorda kaktus i glasburk är det lätt att dekorera alla rum i huset. Ställ den trendiga låtsaskaktusen på matbordet, på skrivbordet, på köksbänken eller i fönsterbrädan på toaletten.

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto