Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Hur gör man en vacker vas med konstgjorda blommor?

  • , förbi
  • 2 min lästid
vaas-met-bloemen

Många människor har en åsikt om konstgjorda blommor i förväg. Konstgjorda blommor är falska, det ser ut som plast, det ser inte snyggt ut. Bara några få slogans som människor skriker mycket när det gäller konstgjorda blommor. Men dagens konstgjorda blommor är långt ifrån falska.

Plastblommor är numera mycket realistiska och i många fall omöjliga att skilja från äkta blommor. Förutsatt att du köper rätt konstgjorda blommor, naturligtvis! Med konstgjorda blommor tänker man snabbt på en plastväxt i en billig kruka, men Easyplants har även vackra konstgjorda blommor i vas. I den här artikeln ger vi dig tips om konstgjorda blommor i vas.

Vas med konstgjorda blommor

I Easyplants sortiment kan du hitta kompletta sammansatta buketter. Dessa är ordnade efter färgkombination eller typ av konstgjorda blommor. Allt du behöver göra är att välja en matchande vas. Du kan också fylla din egen vas med konstgjorda grenar, oavsett om de kombineras med konstgjorda stjälkblommor eller inte. Beroende på typ av vas kan du enkelt välja ett matchande blomsterarrangemang.

Stor vas

Vill du ha en stor vas med konstgjorda blommor? Välj då konstgjorda blommor med en längre stjälk och en längre blomma. En bukett med korta konstgjorda rosor blir lätt dvärg i en hög vas. När du fyller en stor vas, se till att titta på konstgjorda stamblommor och grenar. Dessa är stora konstgjorda blommor som är mycket lämpliga för en stor blomstervas. Till dessa hör blommor och konstgjorda grenar som är över 50 centimeter långa, t.ex. den konstgjorda björnkloblomman, blomgrenen eller hortensian.

Glasvas

En glasvas med konstgjorda blommor är inte heller fel. Särskilt med en konstgjord blombukett kan en glasvas vara mycket vacker. En glasvas behöver inte ta hänsyn till blommornas färg och passar dessutom i alla inredningar.

Vit vas

En vit vas är helt hippt! För både lantliga och moderna interiörer är en vit blomvas fylld med konstgjorda blommor ett riktigt blickfång. Medan vissa väljer en vit bukett i en vit modern vas, kommer andra att sätta en klassisk blandad bukett i en vit blomstervas. Båda är enkla stämningsskapare i din interiör. En konstgjord bukett pioner kan faktiskt ge ditt vardagsrum en romantisk känsla. Så att kombinera en vit vas med konstgjorda blommor kan ge olika utseende. Att alternera med olika buketter ger din interiör ett nytt utseende varje gång!

Dekorera en vas med konstgjorda blommor

Alla är inte florister. I sortimentet finns därför även färdigkomponerade konstgjorda buketter. Om du är lite kreativ, eller om du är redo för utmaningen, kan du också dekorera en vas med konstgjorda blommor själv. Köp olika konstgjorda blommor, konstgjorda grenar och konstgjorda stjälkblommor. Variera regelbundet genom att kombinera dem med en annan typ av konstgjord blomma. På så sätt får du en "ny" vas med konstgjorda blommor varje gång. Ett tips från oss är att inte överfylla konstgjorda blommor i en stor vas! En stor blomvas är faktiskt vacker med en minimalistisk fyllning.

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto