Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Konstgjord växt markerad: Olivträd

  • , förbi Sven van Rozendaal
  • 1 min lästid
kunstplant-olijf-blog

Olivträd hör hemma i Nordafrika och Medelhavsområdet. Där har olivträd huvudsakligen ett funktionellt snarare än ett dekorativt syfte.

Olivträd

I Nederländerna används dock olivträd i allt större utsträckning som en tillgång för trädgården, huset eller som entré till ett kontor. Kostnaden för att köpa ett olivträd är dock ganska hög och dessutom tål olivträd inte att flyttas särskilt bra. Därför är kvaliteten på olivträdets underhåll mycket viktigt.

Olivträdets tillväxt

Unga olivträd har en tunn stam och fortfarande ganska mjuka grenar. Äldre olivträd har mycket kraftigare grenar och en vacker, karakteristisk stam. Det är just dessa egenskaper hos ett äldre olivträd som tilltalar många människor. Problemet med olivträd är dock att de växer ganska långsamt. Därför väljer många ett olivträd som har vuxit ett rimligt antal år hos odlaren. Kostnaden för dessa äldre olivträd är omedelbart betydligt högre än för yngre olivträd.

Konst olivträd

Dessa egenskaper hos olivträd kan göra det attraktivt att välja konstgjorda olivträd istället för riktiga olivträd. Falska olivträd är relativt billiga och kräver också lite underhåll. Konstgjorda olivträd är dock mycket realistiska och därför är det ofta attraktivt att välja konstgjorda olivträd som ersättning för riktiga olivträd. På Easyplants Art Plants har vi flera konstgjorda olivträd i vårt sortiment. Beroende på dina behov kan du köpa ett lämpligt konstgjort olivträd för ditt kontor, hem eller vinterträdgård.

Hjälp med att köpa ett konstgjort olivträd

Om du är på jakt efter ett konstgjort olivträd hjälper vi dig gärna att köpa ett. Om du vill kan vi ge dig råd om vilka konstgjorda träd som är ännu bättre lämpade än det konstgjorda olivträd du har i åtanke. Vi hjälper dig också gärna med andra konstgjorda växter som kompletterar olivträdet!

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto