Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Konstgjord växtvägg: för både inomhus och utomhus!

  • , förbi
  • 2 min lästid

Ta in naturen i ditt hem med en växtvägg: roligt i alla rum och kräver inget underhåll! En växtvägg ger ett naturligt utseende åt kala väggar eller till exempel staketet i trädgården. Med en konstgjord häck skapar du mer atmosfär i ett rum inomhus eller utomhus. Visste du att en konstgjord häck också minskar ljudreflexer? Dessutom kan en konstgjord växtvägg också ge mer avskildhet i trädgården. Men kanske viktigast av allt: du skapar en trevlig atmosfär!

Konstgjord växtvägg: för både inomhus och utomhus!

Ta in naturen i ditt hem med en växtvägg: rolig i alla rum och kräver inget underhåll! En växtvägg ger ett naturligt utseende åt kala väggar eller till exempel staketet i trädgården. Med en konstgjord häck kan du skapa mer atmosfär i ett rum inomhus eller utomhus. Visste du att en konstgjord häck också minskar ljudreflexer? Dessutom kan en konstgjord växtvägg ge mer avskildhet i trädgården. Men kanske viktigast av allt: du skapar en trevlig atmosfär!

Konstgjord växtvägg för inomhusbruk

En konstgjord växtvägg finns ofta på kontor och i butiker. Det finns naturligtvis flera anledningar till detta. En växtvägg skapar ett attraktivt utseende och minskar bullerstörningar. Dessutom är en växtvägg den perfekta lösningen när det finns lite utrymme för stora växter.

Konstgjord växtvägg för utomhusbruk

Ett antal konstgjorda mattor är också lämpliga för utomhusbruk. De är UV-beständiga och missfärgas därför inte. De konstgjorda mattorna för utomhusbruk är motståndskraftiga mot olika väderförhållanden. Använd den konstgjorda häcken, till exempel, i ditt terrasstak för att skapa mer atmosfär eller på staketet för att säkerställa mer integritet.

Infoga växter för konstgjord växtvägg

Det är möjligt att anpassa de konstgjorda mattorna efter dina önskemål. Du kan använda plug-in-växter. På så sätt kan du göra din konstgjorda växt vägg unik. Du kan välja extra grönt genom att välja stora blad eller färgglada blommor.

Är en konstgjord växtvägg lätt att installera?

Ja, en konstgjord växtvägg är lätt att installera. De konstgjorda växtmattorna finns i storleken 50x50. Flera växtmattor kan enkelt sättas ihop med hjälp av klicksystemet. Du kan sedan montera den konstgjorda växtväggen på väggen eller staketet med en skruv. Detta beror naturligtvis på underlaget. För en gipsvägg måste du använda en annan metod än för en stenvägg. Naturligtvis kan vi ge dig råd om detta. Kontakta oss gärna!

Ser en konstgjord häck äkta ut?

Det finns många olika typer av kvalitet på marknaden. Med Easyplants konstgjorda växter är du garanterad konstgjorda växter av bästa kvalitet. Den konstgjorda häcken förblir vacker i flera år. Både inomhus och utomhus!

Varför välja en konstgjord växtvägg?

En konstgjord växtvägg kan placeras både inomhus och utomhus och kräver inget underhåll. Dessutom är de konstgjorda häckmattorna enkla att montera. Eftersom de är lätta att montera kan du också demontera dem och återanvända dem någon annanstans. Slutligen kan en konstgjord växtvägg skräddarsys med hjälp av insticksplantor.

Projektplanteringar av Easyplants

Projektplantering av Easyplants. Tillsammans tittar vi på vilken växtvägg som bäst passar dina behov. Du kan välja mellan olika typer av konstgjorda häckar för den konstgjorda växtväggen. När du har gjort ditt val kan vi installera den gröna konstgjorda växtväggen på plats. Kontakta oss gärna för att diskutera möjligheterna.

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto