Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Konstgjorda blommor: bestående färg i hemmet

  • , förbi Easyplants
  • 1 min lästid
kunstbloemen-langdurig-kleur-in-huis

Blommor lyser upp ett rum. Det är de små detaljerna i inredningen som påverkar stämningen i huset. Nackdelen med blommor är deras livslängd. Många färska blommor håller sig fina i högst en vecka. Tack vare nya tekniker kan konstgjorda blommor vara ett bra substitut för konstgjorda blommor. På Easyplants Artificial Plants har vi ett brett sortiment av konstgjorda växter av hög kvalitet. Läs mer om några av de olika konstgjorda växterna från Easyplants nedan.

Konstgjorda buketter

En bukett med matchande blommor och annat grönt kan ställas fram på ett bord eller i ett skåp. Hos Easyplants hittar du olika typer av buketter med konstgjorda växter. Välj en bukett som matchar din inredning eller låt den bero på vilken årstid det är. Kombinera olika buketter för att få en balanserad look. Buketterna är mycket realistiska så att de ser ut precis som riktiga växter. Se alla konstgjorda buketter här.

Stjälkblommor och grenar

Grenar och stjälkblommor ger din inredning ett lugnt och naturligt utseende. Kombinera olika grenar i en behållare eller använd en specifik gren flera gånger på olika platser i din inredning. Sortimentet av konstgjorda stjälkblommor och grenar är komplett, så du kan köpa grenar efter säsong eller kombinera flera grenar med varandra. Förutom grenar och stjälkblommor erbjuder vi även olika gräs. Se alla stjälkblommor och grenar här.

Blommande konstgjorda växter

Vill du göra din inredning mer "grön", men också ge den lite mer kropp? Då kan en blommande konstgjord växt vara ett bra komplement. I vårt sortiment av konstgjorda växter har vi olika blommande konstgjorda växter. Till exempel:

  • - Pelargoner
  • - Orkidéer
  • - Blåregn Liana

De konstgjorda blommorna varierar från varandra i storlek och höjd. Den stora fördelen med blommande konstgjorda växter är att de behåller sin färg året runt. Nyfiken på konstgjorda växter? Se alla blommande konstgjorda växter här.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om de konstgjorda blommorna på Easyplants? Då är du välkommen att kontakta oss. Även om du vill se växterna och blommorna först för att jämföra dem med varandra. Du är välkommen till vårt showroom.

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto