Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Letar du efter en enkel krukväxt? Möt växterna från EasyPlants!

 • , förbi
 • 4 min lästid
makkelijke-kamerplant

Enkla krukväxter hittar du hos EasyPlants. Vårt namn säger allt: om du letar efter en enkel krukväxt har du kommit till rätt ställe.

En enkel krukväxt: vad exakt letar du efter?

Du letar efter en lätt krukväxt. Det finns enkla krukväxter tillgängliga i olika kategorier. Frågan är: vad anser du vara de viktigaste egenskaperna hos en lätt krukväxt? Några egenskaper som faller under begreppet "lätt krukväxt" inkluderar:

 • - En stark krukväxt som tål mindre uppmärksamhet. Detta är vad många människor letar efter när de letar efter en lätt krukväxt. De är inte alltid trogna att vattna eller mata växten och letar därför efter en växt som kan ta stryk.
 • - En växt som inte bryr sig om mängden ljus eller skugga. Det finns gott om växter som har specifika instruktioner när det gäller en ljus eller mörk fläck. För många människor är en enkel växt en växt som trivs på en ljus, solig plats såväl som en plats i skuggan.
 • - En växt som inte bryr sig om olika temperaturer och/eller skillnader i luftfuktighet. Ett annat exempel: du kanske letar efter en växt som passar bra i badrummet, även om du gillar att tillbringa en timme i duschen. Då letar du efter en enkel växt som klarar hög luftfuktighet och ett "tropiskt klimat".

Här hittar du enkla växter i alla former och storlekar!

Goda nyheter: oavsett vilken lättodlad växt du letar efter har vi på Easyplants specialiserat oss på lättodlade växter. Så oavsett om du är lat, glömsk, ofta borta hemifrån eller mycket kräsen och letar efter en växt som matchar: du hittar vad du letar efter hos Easyplants. En krukväxt som behöver lite vatten? Valet är ditt. En enkel krukväxt med blommor? Hos oss har du ett brett urval.

Ta en titt på vårt produktsortiment. Vi säljer till exempel

Vi har lite av varje. Kolla till exempel in vår blogg om stora konstgjorda växter för inomhusbruk och ta reda på vilka de mest populära stora växterna för inomhusbruk är.

Det fina med växterna från Easyplants är att de alla är lika enkla. Om du tittar på bilderna kommer du inte att se att de inte är äkta. Och ändå är de "riktigt falska". Så vackra kan fejkade växter vara!

Krukväxter från Easyplants: starka växter som inte behöver något

Det faktum att alla våra växter är konstgjorda gör dem till starka växter som behöver mycket lite. Det enda underhåll som dessa växter "behöver" är en försiktig dammtorkning då och då. Sedan ser de ut som nya igen. I övrigt behöver du inte oroa dig för våra enkla växter.

Är du osäker på om en konstgjord växt är något för dig? Vi berättar mer om fördelarna med konstgjorda växter nedan.

Fördelar med konstgjorda växter

 • - Den enklaste krukväxten. En konstgjord växt håller länge för alla. Oavsett om du letar efter en stark inomhusväxt eller en enkel krukväxt som inte har något emot att vara i skuggan: en konstgjord växt gillar allt.
 • - Mycket äkta utseende. Billigare konstgjorda växter har ofta ett tydligt falskt, "plastigt" utseende. Våra konstgjorda växter är av mycket hög kvalitet. Det ser man också på växterna: man måste stå precis ovanpå dem för att misstänka att de är oäkta. Ibland får vi berättelser från människor som till exempel efter semestern upptäcker att de konstgjorda växterna också har vattnats av en omtänksam växtvakt....
 • - Husdjur påverkas inte. En riktig växt kan ibland vara förskräcklig för t.ex. katter. De kanske till exempel inte gillar lukten eller så börjar de tugga på växten. En genomsnittlig katt eller annat husdjur blir inte lika lätt imponerad av en konstgjord växt, vilket gynnar både växten och husdjuret.
 • - Kan även användas i t.ex. kalla eller våta rum. För vissa rum är det svårt att hitta lämpliga växter. Vilken växt sätter man t.ex. på bänken i en kall, lite dragig hall? Och vilken växt trivs i ett badrum med hög luftfuktighet och lite ljus? Svaret är: en konstgjord växt.
 • - Det finns särskilda konstgjorda växter för utomhusbruk. Alla konstgjorda växter kan inte stå utomhus. Easyplants har speciella konstgjorda växter för utomhusbruk. Dessa växter är motståndskraftiga mot väderpåverkan och UV-strålning och förblir vackra under lång tid.

Easyplants för inomhusbruk: Det är enkelt att beställa!

Har du redan tänkt på den perfekta platsen att placera en verklighetstrogen konstgjord växt? På Easyplants har du ett omfattande urval, oavsett vilken växt du letar efter. Ta till exempel en titt på våra inomhusväxter för en stor enkel krukväxt, eller kolla in våra konstgjorda kontorsväxter för starka växter som är populära bland kontorsarbetare som vill ha lite grönska i sin arbetsmiljö. Eller välj en ljusare variant och satsa på en konstgjord blomma!

För varje beställning hos Easyplants gäller:

 • - Fri frakt över 50 euro i NL och BE
 • - Beställd före kl. 14.00 = levereras i morgon
 • - 14 dagars returrätt

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto