Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Plantering av projekt

  • , förbi
  • 3 min lästid
projectbeplanting-kunstplanten-restaurant

Växter på ett företag, kontor, sjukhus, simhall eller cateringfirma kan skapa en speciell atmosfär. Man kan välja en modern, elegant, exotisk eller trendig upplevelse. Easyplants kan hjälpa alla (stora) företag eller institutioner med en plan för lämplig projektplantering. Vi funderar gärna tillsammans med dig på en lämplig stil.

Fördelar med konstgjorda växter i projektplantering

Innan du tar fram din planteringsplan bör du välja om du ska använda riktiga växter eller konstgjorda växter. Fördelen med konstgjorda växter är att de förblir vackra i flera år, inte kräver någon skötsel, alltid ser lika bra ut som när de sattes på plats och dessutom är mycket realistiska. Speciellt för företagsmarknaden är användningen av konstgjorda växter mycket populär. Det finns trots allt inte alltid någon med gröna fingrar och tid för underhåll. Det enda du behöver göra då och då för att underhålla konstgjorda växter är att damma av dem. En annan fördel är att konstgjorda växter inte utlöser allergiska reaktioner hos personer med till exempel hösnuva. Detta beror på att konstgjorda växter är gjorda av silke.

Skapa atmosfär med konstgjorda växter

Riktiga växter behöver mycket ljus och trivs bra i närheten av ett fönster. Konstgjorda växter kan frodas var som helst. Ett kontor eller hotell med en stor entréhall kan få ett modernt utseende genom att placera ett antal stora krukor symmetriskt. På ett kontor eller en läkarmottagning kan mindre konstgjorda växter, t.ex. konstgjorda prydnadsgräs eller en konstgjord orkidé, se bra ut. Vackra konstgjorda buketter på en disk eller ett läsbord i väntrummet kan också skapa lite extra atmosfär, vilket gör att dina kunder eller patienter känner sig mer bekväma.

Olika typer av projektplantering

När du tänker på projektplantering kanske du direkt tänker på en växt eller ett konstgjort träd bredvid ingången till en kontorsbyggnad, men det finns flera andra tänkbara platser där konstgjord plantering inte ser malplacerad ut. Vad sägs om:

  • - Sjukhus
  • - Simbassänger
  • - Restauranger
  • - Strandtält

På alla dessa platser spelar projektplantering en viktig roll för upplevelsen för de människor som kommer dit. En viss atmosfär kan skapas på ett tydligt och enkelt sätt. På alla dessa platser finns det viktiga faktorer som gör det mycket svårt för riktiga växter att överleva. Faktorer som skadar riktiga växter är:

  • - För lite ljus
  • - Klor
  • - Salt vatten
  • - Hög luftfuktighet

Genom att arbeta med konstgjorda växter är det mycket enkelt att fylla utrymmet med alla typer av växter, utan att behöva ta hänsyn till platsen och de aktuella förhållandena.

Skapa en planteringsplan

Det är möjligt att göra en planteringsplan själv, men du kan också be proffsen på Easyplants om hjälp. Vi funderar gärna tillsammans med dig på vilka växter som kan kombineras och hur de kan bli ett blickfång på din institution.

Stora konstgjorda växter

I stora utrymmen ser stora växter bäst ut. I det här fallet väljer man ofta ett konstgjort träd eller till exempel en palm, bambu eller ficus. Den konstgjorda gummiväxten är också en populär stor konstgjord växt som finns i olika höjder och varianter.

Vill du köpa konstgjorda växter?

På Easyplants webbplats kan du ta en titt på vårt omfattande sortiment av konstgjorda växter, konstgjorda blommor och konstgjorda träd. Det är också möjligt att besöka vårt showroom för att själv se hur vackra och realistiska våra konstgjorda växter är. Vill du diskutera möjligheterna till en planteringsplan för ditt företag eller din institution? Kontakta oss då utan förpliktelser. Vi hjälper dig gärna.

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto