Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Prydnadsgräs, vackert i alla rum

 • , förbi
 • 3 min lästid
siergras-kunstgrassen

Prydnadsgräs finns i alla former och storlekar; i naturen finns det mer än 100 olika typer av gräs. Med tuvor, med enbart blad och i många olika färger. Konstgjort prydnadsgräs är perfekt för att dekorera en stor hall eller lysa upp ett vardagsrum.

Easyplants konstgjorda växter har också många olika typer av konstgräs i sitt sortiment. I den här artikeln kommer vi att berätta om de olika typerna av konstgräs. Upptäck de många möjligheterna med konstgräs!

Köp prydnadsgräs

Easyplants har prydnadsgräs i kruka, men även konstgräs på stjälkar som fortfarande behöver placeras i blomskum. På så sätt kan du enkelt fylla en stor kruka med flera konstgräs, snyggt placerade nära varandra och avslutade med dekorativa stenar eller träflisor. Om du vill köpa prydnadsgräs kan du titta på vår sida med konstgjorda prydnadsgräs. Här kan du tydligt se alla olika prydnadsgräs i en lista. Från konstgjort pampasgräs till den konstgjorda gräsväxten Vossenstart eller den konstgjorda Yucca.

Easyplants erbjuder inte bara konstgräs, utan också en vacker konstgjord växt eller blomma.

Arter av prydnadsgräs

Easyplants sortiment innehåller ett brett utbud av populära konstgräsväxter, som alla har olika utseende. Vissa prydnadsgräs passar bra i hallen på ditt företag, medan andra konstgräsväxter ser bra ut i ditt vardagsrum. Konstgräset Cyperus, även känt som papyrus, är en vacker ljusgrön gräsväxt som ger atmosfär åt den kala platsen i vardagsrummet eller på kontoret. Många populära konstgjorda prydnadsgräs från vårt sortiment är:

 • - Konstgjord gräsväxt rävsvans
 • - Konstgjord bambu
 • - Konstgjord alopecurus
 • - Konstgjord gräsväxt pompom
 • - Konstgjord yucca

Vintergröna prydnadsgräs

Många väljer prydnadsgräs för att sätta färg på sin trädgård även på vintern, men varför bara välja vintergröna prydnadsgräs utomhus när man också kan placera vackra gräsväxter inomhus? Vissa växter är mycket säsongsbetonade, så att ha blommande konstgjorda växter på vintern är inte riktigt realistiskt. I så fall kan du helt enkelt välja prydnadsgräs som inte är säsongsbetonade. Vintergröna prydnadsgräs ser inte malplacerade ut i någon interiör och ger ett naturligt utseende året runt.

Höga prydnadsgräs

Prydnadsgräs finns i olika storlekar, med konstgjorda prydnadsgräs tillgängliga från 53 cm i höjd. De flesta konstgräs i Easyplants sortiment är högre. Det finns konstgräsplantor från 85 till 140 cm höga. Höga prydnadsgräs inkluderar följande typer av konstgräsplantor:

 • - Bambu (105 cm)
 • - Pampasgräs (120 cm)
 • - Pompom (120 cm)
 • - Yucca (120 cm)
 • - Rävsvans (120 cm)
 • - Maskros (135 cm)
 • - Cyperus (140 cm)

Konstgjorda växter för utomhusbruk

De konstgräsväxter som ingår i Easyplants sortiment är konstväxter som inte är lämpliga för utomhusbruk. Även om kvaliteten på våra konstgjorda växter är mycket hög, är de flesta konstgjorda växter lämpliga för inomhusbruk, inklusive våra konstgjorda gräsväxter. Om du ställer dem utomhus kommer de att förlora sin färg och sitt utseende på grund av vädret. Vi har i sortimentet konstgjorda växter för utomhusbruk, dessa är gjorda av ett annat material som är bättre lämpat för stark sol, regn, hagel och vind.

Köpa konstgjorda gräs

Vill du köpa konstgjorda gräs för att dekorera ditt utrymme? Bestäm först höjden på växten. Ju större utrymme, desto större kan konstgräset vara. Dessutom är det fint i en stor hall att sätta flera gräsväxter tillsammans i en kruka. Vill du ha hjälp med att välja rätt prydnadsgräs? Be om råd utan förpliktelser när du köper konstgräs. Vi är glada att kunna tänka tillsammans med dig!

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto