Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Realistiska stjälkar för konstgjorda växter

  • , förbi Sven van Rozendaal
  • 1 min lästid
kunstplant-stammen-blog

Konstgjorda växter och konstgjorda träd har blivit allt mer realistiska under de senaste åren. Medan konstgjorda träd tidigare hade lite gemensamt med sina levande motsvarigheter, är konstgjorda träd av hög kvalitet för närvarande en direkt kopia av riktiga träd.

Kraftigt förbättrad kvalitet

Materialet som används för konstgjorda växter och konstgjorda träd spelar en viktig roll i detta sammanhang. Easyplants blogg fokuserar regelbundet på kvaliteten och konstruktionen av konstgjorda träd och konstgjorda växter. I den här artikeln tar vi därför en titt på grenarna på konstgjorda träd.

Konstgjorda växter har använts i vardagsrum, kontor och offentliga byggnader i årtionden. Med populariteten hos konstgjorda växter och konstgjorda träd har mycket uppmärksamhet ägnats åt att förbättra konstgjorda växter under de senaste åren. Tack vare den förbättrade kvaliteten kan Easyplants konstgjorda växter endast särskiljas från riktiga växter och träd i detaljer. Detta gör de konstgjorda växterna mycket attraktiva för både företag och privat bruk.

Äkta trä

Medan bladen på de konstgjorda växterna är gjorda av konstsilke, är stammarna på de konstgjorda träden gjorda av äkta trä. Genom att välja trä från motsvarande riktiga växter matchar stammarna på växterna en-till-en. Dessutom är träet behandlat så att växterna håller länge. Du köper alltså en naturtrogen låtsasväxt som du kan njuta av länge!

När trädet eller växten sätts ihop fogas träpinnarna samman i en liten kruka med cement. Detta förhindrar att träden blir topptunga och ger också en solid bas så att grenarna inte sprider sig från varandra. I trädets grenar görs sedan skåror där de mindre kvistarna placeras. På dessa kvistar fästs också blad av konstsilke, det material som bladen på en konstgjord blomma också är gjorda av. Fästet mellan stammarna och grenarna är noggrant komponerat, vilket ger ett mycket realistiskt utseende och gör de konstgjorda träden nästan omöjliga att skilja från riktiga!

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto