Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Sätt färg på din trädgård med konstgjorda utomhusväxter

  • , förbi
  • 4 min lästid
kunstplanten-voor-buiten

Kan du se dig själv sitta i höstsolen mellan regnskurarna? Ovanför dig passerar mörka moln, men då och då tittar en varm solstråle fram genom molnen. Du njuter av de sista växterna som fortfarande är gröna innan din trädgård går i vinterdvala.

Om du vill njuta av en grön trädgård året runt kan du göra det genom att ersätta vissa växter med konstgjorda växter som är särskilt lämpade för utomhusbruk.

Med konstgjorda utomhusväxter kan du skapa en vintergrön trädgård. Med en konstgjord häck behöver du inte arbeta med häcksaxar, men du kan fortfarande njuta av en grön trädgårdsgräns mellan dig och dina grannar.

Skiljer sig konstgjorda trädgårdsväxter från vanliga konstgjorda växter?

Ja, konstgjorda växter för trädgården måste kunna motstå alla väderförhållanden i vårt turbulenta holländska klimat. "Vanliga" konstgjorda växter är lämpliga för inomhusbruk och kommer inte att förbli vackra i din trädgård länge. Naturligtvis kan en konstgjord växt bäst placeras ute i solen, vinden och regnet i några veckor, men snart kommer du att se att den konstgjorda växten ute lider av dessa förhållanden. Det är därför konstgjorda växter för utomhusbruk är tillverkade av robustare material som också är resistenta mot UV-strålning.

UV-beständiga konstgjorda växter

Konstgjorda växter för utomhusbruk är tillverkade av ett annat material som gör att de håller längre under olika väderförhållanden. Våra konstgjorda växter för utomhusbruk är UV-beständiga, vilket innebär att de inte bleks så lätt om de står i starkt solljus under en tid. Som du vet missfärgas trädgårdsmöbler av plast också när de står i solen under en längre tid och kan till och med gå sönder lätt i längden. Easyplants konstgjorda utomhusväxter har ett särskilt UV-skydd, vilket gör att de håller mycket längre än konstgjorda växter utan detta skydd.

Det bör dock noteras att en konstgjord växt ute i trädgården kommer att ha en kortare livslängd än om samma konstgjorda växt är inomhus alla dagar. Medan riktiga växter kan reparera skador från olika väderpåverkan, kan en konstgjord växt inte göra det. För extra lång livslängd, skugga dina konstgjorda växter på en solig dag.

Billigt är dyrt

Om du köper konstgjorda växter för utomhusbruk kan du förgylla din trädgård med konstgjord flora, men snart kommer de att göra dig besviken. Billiga konstgjorda blommor och konstgjorda växter är ofta inte gjorda för utomhusbruk. De förlorar snabbt sin färg och bryts ner av salt regnvatten. Därför är det bra att köpa konstgjorda växter för utomhusbruk som tål UV-strålning, regn och starka vindar. Under en tid kommer din trädgård att se fin och färgglad ut för inte alltför mycket pengar, men om du regelbundet måste köpa nya konstgjorda växter till trädgården kommer du fortfarande att betala dyrt. Så det är bättre att köpa bra konstgjorda växter för utomhusbruk en gång, eftersom det kommer att spara dig mycket pengar i slutändan!

Konstgjorda växter av hög kvalitet på Easyplants

På Easyplants säljer vi endast konstgjorda växter av hög kvalitet för trädgården. Dessa konstgjorda växter är alla UV-beständiga och är utformade för att vara mycket lämpliga för utomhusbruk. Alla konstgjorda växter och träd i vårt sortiment ser mycket realistiska ut och är av hög kvalitet. Våra konstgjorda växter är tillverkade med en robust stam av äkta trä i kombination med plastblad.

Njut av din trädgård så länge som möjligt med konstgjorda växter

Förgyll din trädgård, altan eller ytterdörr med konstgjorda växter. Din trädgård eller uteplats kommer alltid att se grön och välskött ut. Och om de placeras på en halvskuggig plats kommer dina konstgjorda växter att hålla länge. Investera i grönska för din trädgård en gång och njut av din vackra gröna trädgård i evigheter, oavsett vilken tid på året det är!

Skapa atmosfär i din trädgård med konstgjorda växter

Vill du förvandla din trädgård till ett tropiskt paradis? Riktiga tropiska växter som bananträd eller palmer trivs inte så bra i vårt holländska klimat. Överväg att använda konstgjorda träd speciellt för utomhusbruk, t.ex. en konstgjord palm eller ett konstgjort bananträd. På så sätt kan du njuta av din tropiska trädgård året runt, utan att behöva skydda växterna och träden från kyla och regn.

Vilka konstgjorda växter passar i din trädgård?

Behöver du hjälp med att välja ut konstgjorda växter för utomhusbruk eller för att skapa en viss atmosfär i din trädgård? Easyplants experter på konstgjorda växter hjälper dig gärna och ger dig råd som du kan använda. Du kan beställa de konstgjorda växterna online eller besöka oss i vårt showroom. När du beställer bör du alltid kontrollera om den konstgjorda växt du väljer är lämplig för utomhusbruk i trädgården. Se hela vår översikt över konstgjorda växter speciellt för utomhusbruk. Vi har också billiga konstgjorda blommor som är vackra för inomhusbruk.

Ta med sommaren inomhus i dåligt väder!

Är vädret dåligt på sommaren? Ta då in sommarstämningen inomhus genom att sätta färg på ditt hem med t.ex. somriga, tropiska växter eller konstgjorda blommor! En konstgjord blomma finns i alla möjliga färger och lyser genast upp din interiör, även när vädret inte är så somrigt.

Hos Easyplants hittar du ett mycket brett sortiment av konstgjorda träd, konstgjorda växter och konstgjorda blommor för både inomhus- och utomhusbruk. Vill du se vårt sortiment i verkligheten? Vi har också ett showroom i Barendrecht där du kan se vårt sortiment efter överenskommelse!

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto