Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Skapa sommarstämning med konstgjorda växter

  • , förbi Easyplants
  • 2 min lästid
tropische-sfeer

Med rätt kombination av konstgjorda växter kan du skapa en somrig, tropisk eller asiatisk atmosfär. Konstgjorda växter och träd är idealiska för att skapa denna atmosfär i en restaurang, strandklubb, skyltfönster eller helt enkelt i vardagsrummet.

När du skapar en sommaratmosfär får växter inte saknas. Oavsett om du vill dekorera en strandbar, ett skyltfönster eller bara ditt vardagsrum, finns konstgjorda växter och träd för alla budgetar som skapar sommaratmosfär i alla rum.

Fördelar med konstgjorda växter

Om du inte har gröna fingrar eller om förhållandena för en palm, ett olivträd eller ett bananträd inte är optimala, är det tillrådligt att välja en konstgjord växt. Du väljer de konstgjorda växter du vill ha en gång för att ge ditt utrymme ett sommarutseende och du kan njuta av dem bekymmersfritt hela säsongen! Alla konstgjorda växter och konstgjorda träd som säljs på Easyplants är av hög kvalitet och är mycket realistiska och knappt skiljbara från den verkliga saken.

Vad kostar konstgjorda växter?

Konstgjorda växter och konstgjorda träd kostar betydligt mer att köpa än riktiga växter, men du behöver bara köpa dem en gång och sedan kommer de att förbli lika vackra i flera år som de var när du köpte dem. Allt du behöver göra är att damma de konstgjorda växterna då och då. Konstgjorda växter och träd finns att köpa för så lite som 10 euro. De dyraste och största konstgjorda växterna kan kosta runt 260 euro. Det är ofta större, impregnerade konstgjorda växter och konstgjorda träd. Om din budget är något mindre kan du ta en titt på våra billiga konstgjorda växter.

Somriga tropiska växter

Vilka växter kan du använda för att skapa en somrig och tropisk atmosfär? Framför allt växter från Medelhavsområdet. Det är växter som palmer, olivträd eller bananträd. Med konstgjord bambu och konstgjord bonsai kan du skapa en mer asiatisk atmosfär. Det finns olika höjder på konstgjorda palmer, konstgjorda olivträd och konstgjorda bananträd. Genom att kombinera olika konstgjorda växter i olika höjder kan du förvandla rummet till en riktig grön tropisk oas.

Kombinationens kraft

Ju fler olika tropiska växter du blandar i en scen, ett rum eller ett skyltfönster, desto mer atmosfär skapas och desto mer realistiskt ser det ut. I naturen finns det ju också många olika tropiska växter som blandas med varandra. Kontakta oss gärna för att få råd om vilka växter som utgör den perfekta kombinationen för den atmosfär du vill skapa.

Råd om att skapa en atmosfär

Vill du köpa konstgjorda växter för att skapa en medelhavs-, tropisk eller asiatisk atmosfär? Som specialist på konstgjorda växter hjälper vi dig gärna att skapa denna atmosfär med hjälp av väl utvalda konstgjorda växter. Vi kan också ge dig råd om antalet konstgjorda växter och konstgjorda träd och om det är klokt att välja brandhämmande konstgjorda växter.

Förresten är inte bara det konstgjorda trädet utan också den konstgjorda blomman extremt lämplig för att komma i sommarstämning. På Easyplants hittar du allt.

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto