Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Skötsel av konstgjorda växter

  • , förbi Sven van Rozendaal
  • 1 min lästid
kunstplanten-onderhoud-blog

Medan riktiga växter ofta skyddar sig mot damm med hjälp av ett fettlager, blir konstgjorda växter ibland täckta av damm. Särskilt om du arbetar eller bor i en dammig miljö kan de konstgjorda växterna eller träden påverkas av damm.

Inkludera i det normala arbetsflödet

Det är därför en god idé att regelbundet sopa rent bladen på den konstgjorda växten med en dammvippa. Med många konstgjorda växter kan det också göras med en dammsugare, men eftersom suget då utövas på bladen kan bladen börja falla ut. Detta är uppenbarligen inte önskvärt. Det är därför bättre att göra det med en dammvippa eller Swiffer. Bladen kommer då att lämnas ostörda så mycket som möjligt. Försök att inkludera rengöring av konstgjorda växter i det normala arbetsflödet för dina rengöringsaktiviteter. Då kommer du att hålla träden eller växterna rena och de kommer att förbli så realistiska som möjligt!

Var uppmärksam på antalet soltimmar

Konstgjorda växter har en lång livslängd. Konstgjorda växter är dock inte så förtjusta i soltimmar. Färgen på konstgjorda växter försvinner om Uv-strålningen får för mycket fäste på trädet. De gröna bladen blir bleka och det naturliga utseendet försvinner. Var därför uppmärksam på hur många soltimmar de konstgjorda växterna får. Detta är särskilt viktigt om du har flera konstgjorda växter. Annars kommer de olika växterna att få sina egna färgförhållanden. För övrigt är alla Easyplants konstgjorda växter skyddade mot Uv-strålning, men vid någon tidpunkt kommer detta skyddande lager att försvagas.

Återuppbyggnad av konstgjort träd

De små grenarna på det konstgjorda trädet innehåller en järnkärna. Denna kärna är böjbar. Det innebär att du kan rekonstruera trädet regelbundet. Använd detta när det behövs. Till exempel kan hundar eller katter regelbundet stöta till det konstgjorda trädet och därmed vara orsaken till ett kaotiskt träd. Genom att bygga om trädet igen kan du få det att passa in i inredningen.

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto