Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Stora konstgjorda växter i interiören

  • , förbi Easyplants
  • 1 min lästid
grote-kunstplanten-in-bedrijf

I rymliga interiörer kan det ge ett mervärde att placera stora föremål för att bryta av utrymmet. Genom att använda gröna föremål som växter eller träd utstrålar föremålen lugn och ro. Konstgjorda växter kan ge ett bra bidrag till detta. Läs mer om stora konstgjorda växter hos Easyplants i den här artikeln.

Var kommer stora konstgjorda växter till sin rätt?

Större konstgjorda växter kan faktiskt användas på två sätt:

  1. Som blickfång i ett något mindre utrymme;
  2. Som ett lugnande inslag i ett stort rum.

Om du har ett något mindre rum och vill lägga till ett blickfång finns det olika konstgjorda växter som lämpar sig väl för detta. Tänk till exempel på en stor palm eller ett stort konstgjort bambuträd.

I större utrymmen kan konstgjorda växter också användas som blickfång, men det är mycket vanligare i stora utrymmen att använda flera stora konstgjorda växter som utstrålar lugn och bryter upp utrymmet. Bra exempel är stora entréer till företag eller offentliga utrymmen som bibliotek där det är viktigt att bryta upp rummet.

Exempel på lämpliga interiörer

Stora konstgjorda växter kommer därför till sin rätt i en mängd olika inredningar. Easyplants har lång erfarenhet av att inreda olika stora interiörer. För kontor kan detta till exempel vara i:

  • - Entréområdet
  • - Områden för presentation
  • - Matplatser för större kontor

För offentliga utrymmen finns det också många exempel där stora konstgjorda växter kan komma till sin rätt. Till exempel:

  • - Simhallar
  • - sjukhus
  • - och så vidare.

I många av exemplen ovan finns det en anställd som ansvarar för att möblera utrymmet. Easyplants hjälper gärna denna medarbetare att välja rätt produkter.

Lätt att hitta stora konstgjorda växter

På Easyplants kan du enkelt välja inom sortimentet efter längden på de konstgjorda växterna. Du kan till exempel välja konstgjorda växter och träd på 2,00 meter och längre. Om du vill variera längderna kan du använda filtret. Har du några frågor? Kontakta oss gärna!

Brandhämmande konstgjorda växter

Användningen av stora konstgjorda växter nämns ofta i samma andetag som brandskyddade konstgjorda växter av många större kunder. Brandsäkerhet är ett viktigt krav i många organisationer när de möblerar ett utrymme. Även här erbjuder Easyplants alternativ. Är du nyfiken? Vi hjälper dig gärna!

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto