Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Topp 3 vackraste konstgjorda blommor för våren

  • , förbi Easyplants
  • 3 min lästid
cyclaam-witte-bloemen

Få in våren i hemmet med vackert blommande konstgjorda blommor. Efter alla mörka dagar är det dags för lite färg igen. Med en konstgjord blomma eller en konstgjord blomgren kommer våren i ditt rum att vara extra länge. Läs i den här artikeln vilka 3 vårblommor som inte får saknas i ditt vårvardagsrum!

Det går naturligtvis inte att argumentera om smak, men det finns verkligen absoluta toppers som passar fint med våren. Fördelen med konstgjorda blommor är att de alltid förblir vackra, även om du inte har så gröna fingrar. Allt du behöver göra är att damma av dessa realistiska konstgjorda blommor då och då och sätta dem på en annan plats. Perfekt för dig som vill ha det mysigt och ändå naturskönt i ditt hem.

Konstgjord blomma, gren eller bukett

När du ska välja en konstgjord blomma bör du först fundera på vad du gillar. Några konstgjorda blommor, konstgjorda växter, en blommande prydnadsgren eller en bukett. På Easyplants säljer vi dem alla. Särskilt på våren är det trevligt att få tillbaka lite färg i hemmet efter alla långa mörka dagar. Vi kommer att lista de 3 vackraste konstgjorda blommorna för dig, så att du också kan få in våren i ditt hem. Låt solskenet komma!

Topp 3 vårblommor

Kännetecknet för blommor som utstrålar vår är utan tvekan blommande växter. De symboliserar att naturen vaknar till liv igen. Plötsligt dyker lökar som krokus, påskliljor, tulpaner och hyacinter upp överallt. Blommande (konstgjorda) växter är därför de bästa blommorna för att få in våren i ditt hem, men vilka växter pratar vi om?

  1. Orkidén

En äkta orkidé är en mycket känslig växt. Orkidéer trivs bäst i fuktig jord som är väldränerad. Delvis av den anledningen är det många som inte behåller orkidéer särskilt länge. Den konstgjorda blomman Orchid kan erbjuda en lösning på detta. Den är mycket verklighetstrogen och finns i olika färger, höjder och krukor. Se vårt aktuella sortiment på sidan konstgjorda orkidéer.

  1. Cyklamen

Cyklamen är en fin anspråkslös växt med vackra blommor och ett hjärtformat blad. Den konstgjorda cyklamen är tillverkad av högkvalitativ plast, vilket gör den svår att skilja från en riktig cyklamen. Denna konstgjorda blomma är bara 28 cm hög och utstrålar alltid vår, eftersom blommorna aldrig kommer att vissna! Kombinationen av brokiga blad, gröna stjälkar och vita blommor ger dig den där riktiga vårkänslan!

  1. Medinilla Magnifica

Medinilla är en stor krukväxt, upp till 60 cm hög, med vackra rosa blommor. Den har djupgröna blad och stora rosa blomknoppar. Vår konstgjorda Medinilla är en realistisk konstgjord växt som, särskilt med sin vackra rosa färg, utstrålar vår. Ta våren lite närmare med blommande konstgjorda blommor.

Naturligtvis kommer en konstgjord blomgren inte heller att se malplacerad ut i din vårinredning! Vi har olika grenar med mycket realistiska konstgjorda blommor, som alltid fortsätter att utstråla vår, även när den för länge sedan har passerat.

Blomsterlökar

Naturligtvis är blomsterlökar också mycket trevliga för ditt bord hemma, men nackdelen är att dessa lökar ofta blommar ut snabbt. Du bör också se till att inte vattna dem för mycket, men verkligen inte för lite. Om du inte har särskilt gröna fingrar, se till att kolla in våra topp 3 vårblommor!

Fördelen med konstgjorda vårblommor via Easyplants

Vi kan vara mycket korta om detta. Du behöver inte lämna ditt hus! Även under den, ibland fortfarande dystra, våren är det inte alltid trevligt att behöva lämna huset för att få in våren i ditt hem. Du kan enkelt beställa från soffan hos Easyplants. Om vi får din beställning före kl. 14.00 har du dina vårblommande växter i ditt hem.

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto