Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

De mest populära konstgjorda växterna 2021

  • , förbi
  • 2 min lästid
dsc02687

Växter blir alltmer populära. Men vad händer om du vill ha mycket grönska i ditt hem men inte har gröna fingrar? Då är en konstgjord växt den perfekta lösningen. Du sätter ner en konstgjord växt och den kräver nästan inget underhåll. Dessutom är våra konstgjorda växter omöjliga att skilja från den äkta varan. Vi förstår att det är svårt att välja bland våra konstgjorda växter, så vi har listat de fem mest populära konstgjorda växterna just nu för dig.

De mest populära konstgjorda växterna 2021

Växter blir alltmer populära. Men vad händer om du vill ha massor av grönska i ditt hem men inte har en grön tumme? Då är en konstgjord växt den perfekta lösningen. Du sätter ner en konstgjord växt och den kräver nästan inget underhåll. Dessutom är våra konstgjorda växter omöjliga att skilja från den äkta varan. Vi förstår att det är svårt att välja bland våra konstgjorda växter, så vi listar de fem mest populära konstgjorda växterna just nu för dig.

1. Strelitzia konstgjord växt

Ta med tropikerna in i ditt hem med den konstgjorda strelitzian och skapa din egen urbana djungel! Visste du att den konstgjorda växten strelitzia är uppkallad efter den engelska kungen George III:s fru, Charlotte av Mecklenburg-Strelitz, som älskade växter? Den konstgjorda växten strelitzia, även kallad paradisfågelblomman, har långa, smala blad. Bladen på den konstgjorda växten strelitzia kan bli upp till två meter långa. Detta passar naturligtvis inte alla inredningar, och därför kan den konstgjorda växten strelitzia beställas i olika längder.

2. Konstgjord Kentia

Den konstgjorda palmen kentia, kungen av palmer. Även känd som Howea Forsteriana. Ursprungligen kommer kentiapalmen från en ö nära Australien: Lord Howe Island. Kentiapalmen är en av de starkaste palmarterna. Den konstgjorda kentiapalmen finns ofta på kontor eftersom den är lätt att underhålla. Dessutom är kentiapalmen en riktig Hollywoord-stjärna eftersom man ofta ser den i filmer.

3. Konstgjord växt Alocasia

Alocasia kommer ursprungligen från den tropiska regnskogen. Här odlades den för att ätas och användes även som paraply. Varma, fuktiga förhållanden, det är vad alocasia gillar. Men inga bekymmer! Konstväxten al ocasia är inte så orolig för klimatet. Alocasias bladskaft har samma tryck som en zebra och bladens form påminner om en elefants öra. Alocasia ser ut som en korsning mellan en elefant och en zebra, därav dess namn: Alocasia Zebrina.

4. Monstera konstgjord växt

Monstera kommer ursprungligen från de tropiska regnskogarna i Central- och Sydamerika. Monsteran kallas också för hålväxt, på grund av dess speciella blad som är fulla av hål. Monstera är en riktig klätterväxt. Du känner ofta igen den konstgjorda monster an på dess stora blad med hål i.

5. Konstgjord växt Bambu

Bambu är ett av de starkaste materialen som finns. Bambu växer ofta mycket snabbt, men lyckligtvis inte vår konstgjorda bambu. Den konstgjorda bambun finns i olika längder och består av riktiga bambukäppar med gröna plastblad. Eftersom den konstgjorda bambun är tillverkad av riktiga bambukäppar går den inte att skilja från den äkta varan.

6. Fiedelblad konstgjord växt

Sist men inte minst: fiolbladet. Kanske den mest populära konstgjorda växten för tillfället. Fiedelbladet är perfekt att placera i ett högt rum. Fiedelbladet kommer ursprungligen från Afrika men kan även hittas i Sydamerika, Asien och Australien. Man kan säga att fiolbladet gillar ett varmt klimat. Lyckligtvis har det konstgjorda fiolbladet inga problem med det holländska klimatet och kommer att se bra ut var som helst.

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto