Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

DIY: Hur gör man en konstgjord bukett?

  • , förbi
  • 2 min lästid
dsc00984

Våren har börjat igen, vilket innebär att det är dags att ta in en fräsch vårbukett i ditt hem! De glada färgerna kommer omedelbart att lysa upp ditt hem. Och oroa dig inte, med våra konstgjorda blommor kan du njuta av din vårbukett hela våren lång. Våra konstgjorda blommor vissnar inte. Så du kan njuta av en konstgjord bukett i flera år. Det fina med en konstgjord bukett är att du med ett litet tillägg på nolltid kan skapa en bukett som passar för varje säsong. På våren kan du välja konstgjorda blommor i starka färger, och på hösten kan du komplettera den konstgjorda buketten med konstgjorda grenar. På så sätt slipper du åka till blomsteraffären varje vecka och du blir dessutom mycket billigare i slutändan. Naturligtvis kan du välja en vårbukett som vår florist har komponerat, men hur trevligt är det inte att komponera din konstgjorda bukett själv med alla dina favoritblommor? Vi hjälper dig på vägen med några tips.

Våren har börjat igen, vilket innebär att det är dags att ta in en fräsch vårbukett i ditt hem
! De glada färgerna kommer omedelbart att lysa upp ditt hem. Och oroa dig inte, med våra konstgjorda blommor kan du njuta av din vårbukett hela våren lång. Våra konstgjorda blommor vissnar inte. Så du kan njuta av en konstgjord bukett i flera år. Det fina med en konstgjord bukett är att du med ett litet tillägg på nolltid kan skapa en bukett som passar för varje säsong. På våren kan du välja konstgjorda blommor i starka färger, och på hösten kan du komplettera den konstgjorda buketten med konstgjorda grenar. På så sätt slipper du åka till blomsteraffären varje vecka och dessutom blir det mycket billigare i slutändan.

Naturligtvis kan du välja en vårbukett som vår florist har komponerat, men hur trevligt är det inte att komponera din konstgjorda bukett själv med alla dina favoritblommor? Vi hjälper dig på traven med några tips.

Välj konstgjorda blommor i klara vårfärger

Är det svårt att komponera en egen konstgjord bukett? Inte alls! Börja med att bestämma dig för vilka färger du vill använda till din konstgjorda bukett. Blått, gult, pastell men även skarpa färger är 2024 års trend när det kommer till en glad vårbukett.

Välj vårblommor

Eftersom våra konstgjorda blommor inte vissnar är alla konstgjorda blommor tillgängliga året runt. Detta kan ibland göra det svårt att hitta de rätta säsongsblommorna tillsammans. Vilka är typiska vårblommor som du kan använda i din konstgjorda bukett? Nedan listar vi våra mest populära konstgjorda blommor för våren. Sätt några av dessa konstgjorda blommor tillsammans i en vas och du är garanterad en vacker vårbukett.

1. Tulpan
2. Iris
3. Magnolia
4. Anemon
5. Blommande gren
6. Vaxblomma
7. Viburnum
8. Viol

Välj konstgjorda blommor med olika texturer

För att skapa en vacker konstgjord bukett är det viktigt att välja konstgjorda blommor och grenar med olika texturer. Detta kommer att skapa djup i den konstgjorda buketten. Men vad exakt menar vi med detta? Kombinera blommor med få och många kronblad, blanda konstgjorda blommor med en knopp och med flera knoppar. Och för att ge mer kropp till den konstgjorda buketten kan du lägga till konstgjorda grenar och grönska.

Arrangera konstgjord bukett

Nu när du har valt rätt konstgjorda blommor till din vårbukett är det dags att börja arrangera. Lägg ut de konstgjorda blommorna och de konstgjorda grenarna på marken. Börja till vänster med den längsta stjälken och avsluta till höger med den kortaste stjälken. Ta sedan den första stjälken i handen och placera nästa stjälk korsvis över den. Det är viktigt att stjälkarna pekar i samma diagonala riktning. Lägg till alla konstgjorda blommor och konstgjorda grenar på detta sätt och vänd buketten ibland. På så sätt ser du till att den konstgjorda buketten ser fin ut från alla håll.

Tips: Om en stjälk är för lång för den konstgjorda buketten kan du enkelt förkorta den med en tång.

Buketter med konstgjorda blommor

Vill du hellre köpa en färdig konstgjord bukett som vår florist har gjort? Självklart kan du det. Se vårt breda utbud av konstgjorda blombuketter här.

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto