Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Easyplants konstgjorda växter i AD!

  • , förbi
  • 2 min lästid
dsc02829

Easyplants konstgjorda växter i AD! Konstgjorda växter och konstgjorda blommor från Easyplants: omöjliga att skilja från äkta vara! Precis som äkta men bättre. Såg du oss i AD? Förra veckan var vi med i AD med en artikel om konstgjorda växter.

Easyplants konstgjorda växter i AD! Konstgjorda växter och konstgjorda blommor från Easyplants: omöjliga att skilja från äkta vara! Precis som äkta men bättre.

Såg du oss i AD? Förra veckan var vi i AD med en artikel om konstgjorda växter. Vill du läsa hela artikeln? Klicka då här.

Växter, du stöter på dem i nästan varje interiör. Och det visar sig: du hittar en i 99% (!) av de nederländska hushållen. Men vad händer om du inte har en grön tumme? Då är konstgjorda växter lösningen. Tack vare den höga kvaliteten på våra konstgjorda växter kan du njuta av dem i flera år. I den här bloggen berättar vi allt om fördelarna med konstgjorda växter och vad du ska tänka på.

Hur mycket vatten behöver växten? Behöver växten näring? Och vad är rätt plats för växten? Med en konstgjord växt är dessa frågor historia. En konstgjord växt behöver inget vatten och dess placering spelar heller ingen roll. Naturligtvis finns det många fler fördelar med konstgjorda växter. Läs därför vår blogg om fördelarna med konstgjorda växter. Här har vi listat fördelarna med konstgjorda växter för dig.

Billigt är dyrt. Detta gäller även för konstgjorda växter. Konstgjorda växter av dålig kvalitet kommer snabbt att missfärgas och ser också väldigt falska ut. Easyplants konstgjorda växter är av hög kvalitet och kan inte skiljas från den äkta varan. ''Bladen känns till och med äkta och man kan se ådrorna, säger Didier van Willigenburg, delägare i Easyplants, expert på förstklassiga konstgjorda växter. Ibland får vi höra från kunder att anställda har vattnat de falska växterna. Om man inte ser att det inte är riktiga växter kommer man definitivt inte att se det med våra växter, säger van Willigenburg.

En konstgjord växt håller länge och kan därför vara ett hållbart alternativ. ''Premium konstgjorda växter är också idealiska för långvarig användning inom hotellbranschen, på kontor eller på sjukhus (eller mottagningar) där miljön måste vara steril, tillägger van Willigenburg.'' Dessutom är konstgjorda växter hyperallergena. Både människor och djur kan vara allergiska mot vissa växter. Med konstgjorda växter behöver du inte besväras av detta.

Slutligen, vad kostar en konstgjord växt? Priset på en plastväxt är ofta högre än för en riktig växt. Men ändå är prislappen inte så dålig. ''Eftersom vi importerar själva och köper smart är priserna jämförbara med konstgjorda växter från vanliga trädgårdscenter. Men själva växterna är av mycket bättre kvalitet'', förklarar Willigenburg.''

Ta del av vår sommarkampanj nu och få upp till 15% rabatt på utvalda produkter. Du kan beställa via webbshoppen eller besöka vårt showroom i Rotterdam.

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto