Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

En lista över de vanligaste frågorna om konstgjorda växter och våra svar för dig

  • , förbi
  • 2 min lästid
dsc02802

De vanligaste frågorna om konstgjorda växter och våra svar till dig

När du köper en konstgjord växt kan du fortfarande ha några frågor, vilket är anledningen till att vi har listat de vanligaste frågorna om konstgjorda växter för dig!

1. Vad är konstgjorda växter gjorda av?

Förr i tiden var konstgjorda växter gjorda av plast. Detta har gjort att konstgjorda växter ser föråldrade ut. Easyplants konstgjorda växter är av hög kvalitet och är gjorda av en kombination av silke och plast. Easyplants konstgjorda växter och träd förblir vackra under lång tid, medan konstgjorda växter från det lägre segmentet snart blir blå. Dessutom ser dessa konstgjorda växter ofta mest falska ut i alla fall. Easyplants konstgjorda växter är omöjliga att skilja från äkta vara. Bladen känns till och med äkta och du kan se ådrorna. Dessutom används ibland till och med en riktig trädstam, till exempel med det konstgjorda olivträdet.

2. Vilka är de mest populära konstgjorda växterna?

Populära konstgjorda växter är faktiskt ofta desamma som de mest populära krukväxterna. Växter är trendkänsliga, så varje år tillkommer en ny favorit. För närvarande är de mest populära konstgjorda växterna strelitzia, kentia, alocasia, monstera, bambu och fiolblad.

3. Jag har beställt en konstgjord växt, vad gör jag nu?

Eftersom den konstgjorda växten skickas i ett paket kommer den att anlända packad. Du måste själv forma växten. På grund av metalltråden i grenarna och bladen kan du enkelt forma växten genom att vika och böja den. Se till att du böjer metalltråden till en rund form. Det ger ett naturligt utseende. Den konstgjorda växten levereras i en kruka med betong för extra robusthet. Vårt råd är att placera den konstgjorda växten i en prydnadskruka. Fyll krukan med bark eller mossa för att göra den riktigt fin.

4. Hur underhåller man konstgjorda växter?

Konstgjorda växter kräver nästan inget underhåll. Men en konstgjord växt är en riktig dammfälla. För att den konstgjorda växten ska se så verklig ut som möjligt är det viktigt att regelbundet rengöra den från damm. Använd en torr trasa eller till exempel en swiffer. Använd absolut inte en våt trasa. Detta beror på att vissa av våra konstgjorda växter är tillverkade av äkta trästammar och/eller grenar.

5. Kan konstgjorda växter placeras utomhus?

Alla konstgjorda växter kan inte placeras utomhus. På vår webbplats hittar du en kategori med konstgjorda växter som är lämpliga för utomhusbruk. Även om kvaliteten på de konstgjorda växterna är mycket god, är det inte alla konstgjorda växter som är motståndskraftiga mot olika väderförhållanden, såsom regn eller vind. Dessutom missfärgas växterna av Uv-strålning från solen. Konstgjorda växter för utomhusbruk känns igen på vår webbplats genom UV-logotypen.

6. Var kan jag köpa konstgjorda växter?

Det finns många olika kvaliteter av konstgjorda växter till salu. När du köper en konstgjord växt, var uppmärksam på kvaliteten. Easyplants är rätt ställe att leta på! De konstgjorda växterna från Easyplants är av hög kvalitet och kan inte särskiljas från den verkliga saken. Beställ på vår webbplats eller besök vårt showroom i Rotterdam!

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto