Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Fördelarna med konstgjorda växter för dig i en överblick

  • , förbi
  • 2 min lästid
dsc02804

Växter blir alltmer populära. Du ser dem överallt: hemma, på kontoret, i butiker. Växter får din inredning att se naturlig och fräsch ut. Men växter kräver underhåll. De behöver vattnas, gödslas, planteras om och trimmas. Har du inte gröna fingrar eller helt enkelt inte tid att sköta växter? Då är konstgjorda växter den perfekta lösningen. Vi har listat fördelarna med konstgjorda växter för dig nedan.

Fördelarna med konstgjorda växter för dig på ett ögonblick

Växter blir alltmer populära. Du ser dem överallt: hemma, på kontoret, i butiker. Växter ger din interiör en naturlig och fräsch look. Men växter kräver underhåll. De måste vattnas, gödslas, planteras om och trimmas. Har du inte gröna fingrar eller helt enkelt inte tid att sköta växter? Då är konstgjorda växter den perfekta lösningen. Vi har listat fördelarna med konstgjorda växter för dig nedan.

1. Konstgjorda växter dör inte

Dumt men sant. Riktiga växter kan snabbt dö av för mycket eller för lite vatten, för mycket eller för lite ljus eller fel växtnäring. Med en konstgjord växt i ditt hem behöver du inte oroa dig för mängden vatten eller ljus. Konstgjorda växter är alltid i toppform.

2. Konstgjorda växter kräver (nästan) inget underhåll

En konstgjord växt behöver inget vatten, ingen beskärning och ingen omplantering. Dessutom behöver du inte ta hänsyn till hur mycket ljus växten behöver. Därför kan du enkelt placera en konstgjord växt i ett mörkt rum eller i badrummet, till exempel. Men ge den konstgjorda växten lite kärlek genom att vika den i form. När du placerar den konstgjorda växten i en prydnadskruka är det till exempel lämpligt att använda bark som fyllnadsmaterial. Detta kommer att göra den konstgjorda växten helt oskiljbar från den verkliga saken. Och nu är allt du behöver göra att njuta av din konstgjorda växt! Så du har inte tid eller lust att underhålla växter men vill ändå ha grönska i ditt hem? Välj sedan falska växter.

3. Konstgjorda växter är omöjliga att skilja från riktiga

Det finns olika kvaliteter bland konstgjorda växter. Vi säljer endast konstgjorda växter som inte går att skilja från äkta vara. Du måste först röra vid dem för att inse att de är falska. Och även då är det ibland svårt att skilja mellan riktiga växter och konstgjorda växter. I många konstgjorda träd används t.ex. en riktig trädstam på vilken man placerar blad av plast och konstsilke.

4. Konstgjorda växter är hyperallergena

Både människor och djur kan vara allergiska mot vissa växter. Växter kan orsaka en allergisk reaktion på hud, ögon och slemhinnor. Med konstgjorda växter behöver du inte besväras av din allergi mot en växt. Konstgjorda växter är därför idealiska för t.ex. hotell, sjukhus och kontor. Säg adjö till din allergi!

5. Konstgjorda växter är inte dyra!

Jag kan höra dig tänka: men konstgjorda växter är dyra. Att köpa en plastväxt är ofta dyrare än att köpa en riktig. Men tänk på en bukett. Blommorna är döda inom några dagar. Om du väljer en bukett konstgjorda blommor kommer du att njuta av blommorna i flera år. Och så blir du mycket billigare.

Fördelarna med konstgjorda växter

Vi listar dem igen för dig:

1. Konstgjorda växter dör inte.

2. Konstgjorda växter kräver (nästan) inget underhåll.

3. Konstgjorda växter är omöjliga att skilja från riktiga växter.

4. Konstgjorda växter är hyperallergena.

5. Konstgjorda växter är inte dyra!

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto