Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Fördelarna med en konstgjord julgran

 • , förbi
 • 2 min lästid

Ja, nu är det snart dags igen, det är juletid! Gör ditt hem mysigt under julen och skaffa en konstgjord julgran! Varför välja en konstgjord julgran? Vi listar fördelarna med en konstgjord julgran för dig!

Fördelarna med en konstgjord julgran

Ja, nu är det snart dags igen, det är juletid! Gör ditt hem mysigt under julen och skaffa en konstgjord julgran i ditt hem! Varför välja en konstgjord julgran? Vi listar fördelarna med en konstgjord julgran för dig!

1. Går inte att skilja från den äkta varan

De konstgjorda växterna från Easyplants går inte att skilja från den äkta varan. Det finns många olika kvaliteter tillgängliga bland konstgjorda växter. På Easyplants konstgjorda växter hittar du bara konstgjorda växter av hög kvalitet. Plasten som används för de konstgjorda växterna är av allt högre kvalitet, vilket gör att de konstgjorda växterna håller längre. Förutom att de ser väldigt äkta ut känns de konstgjorda växterna också väldigt äkta.

2. Bättre för miljön

Är en konstgjord julgran bättre för miljön? Ja, det är det verkligen. Det produceras mer CO2 när man producerar och transporterar ett körsbärsträd än när man odlar, transporterar och förbränner en riktig julgran. Men en konstgjord julgran kan hålla i flera år, räkna på det! I slutändan släpper du ut mycket mindre CO2 genom att köpa en konstgjord julgran än med en riktig julgran.

3. Billigare

Ja, konstgjorda växter är dyrare än riktiga växter. Och det är en konstgjord julgran också. Men återigen, en konstgjord julgran håller i flera år. Så räkna dina vinster!

4. Inga tallbarr i huset

En riktig julgran förlorar en hel del barr. Är du alltid så irriterad över tallbarr över hela huset? Är du trött på att städa upp alla dessa barr varje dag? Då är en konstgjord julgran den perfekta lösningen! Grenarna på en konstgjord julgran faller inte ut. Det är inte bara barren som stör dig mindre, den konstgjorda julgranen kommer inte heller att ha några kala fläckar. En konstgjord julgran kommer att se bra ut hela julen.

5. Bli av med din allergi

En julgran kan orsaka en allergisk reaktion. Trädets harts kan utlösa en allergisk hudreaktion, men när du andas in julgransingredienserna kan en allergisk reaktion också uppstå. Lider du av allergi mot körsbärsträd? Välj då en konstgjord julgran och säg adjö till din julgransallergi!

Fördelarna med en konstgjord julgran

  1. En konstgjord julgran går inte att skilja från en äkta
  2. En konstgjord julgran är bättre för miljön
  3. En konstgjord julgran är billigare än en riktig
  4. En konstgjord julgran förlorar inga barr
  5. En konstgjord julgran är allergivänlig

Våra konstgjorda växter levereras direkt från lager så att vi kan garantera snabb leverans. Om du beställer före kl. 16.00 på vardagar får du de konstgjorda växterna levererade nästa dag. Skulle du vilja se de konstgjorda växterna personligen först? Det är naturligtvis möjligt. Kom och se hela vårt sortiment av konstgjorda murgröna växter i vårt showroom i Rotterdam.

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto