Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Julgran ut, konstgjord växt in!

  • , förbi
  • 1 min lästid
w609h600

En av årets mysigaste månader är snart över. Och det innebär att julgranen också är på väg ut genom dörren igen. Den mysighet och atmosfär som julgranen förde in i ditt hem finns inte längre kvar. Plötsligt har du ett tomt, osocialt utrymme. Hög tid för en ny krukväxt att fylla utrymmet. Julgran ut, krukväxt in! Vi har därför listat de mest populära konstgjorda växterna just nu för dig.

Konstgjord växt Strelitzia

Strelizia är en av de mest populära konstgjorda växterna just nu. Och det är inte förvånande med dess vackra stora gröna blad. Det finns två olika typer av konstgjorda Strelitzia tillgängliga från Easyplants Art Plants: Strelitzia Nicolai och Strelitzia Reginae. Strelitzia Nicolai har bredare, slätare blad med en ljusare färg. Strelitzia Reginae har smalare, styvare blad som är mer upprättstående. Men den största skillnaden mellan dessa två arter är främst i blomman. Nicolai har svarta och vita blommor och Reginae har distinkta orange blommor.

Ficus konstgjord växt

Ficus känns igen på sina stora blad och kallas även för fiolbladsväxt. Det beror på att Ficus blad har en smal undersida och blir breda. Men visste du att Ficus förutom fiolbladsväxt också kallas tobaksväxt? Ficusblad kan bli upp till en halv meter långa. När bladen torkas kan de användas till utsidan av cigarrer. Det förklarar dess andra smeknamn!

Konstgjord växt Kentia

Howea Forsteriana, mer känd som Kentia, är kungen bland palmer: det är en av de starkaste palmerna. Hollywoodpalmen är dess andra smeknamn. Du ser ofta Kentiapalmen i filmer, en riktig Hollywoodstjärna! Kentia har sitt ursprung på en ö nära Australien: Lord Howe Island. En vacker krukväxt som skapar en tropisk atmosfär i ditt hem.

Konstgjord växt Alocasia

Alocasia har också fått det passande smeknamnet Elefantens öra. Detta smeknamn har den fått på grund av bladens form. Alocasia kommer från het regnskog i Asien. Bladen på en Alocasia kan bli mycket stora, till och med så stora att lokalbefolkningen använder den som ett paraply.

Konstgjord växt Monstera

Monstera, även kallad hålväxt. Monstera är lätt att känna igen på sitt slående utseende. Monsterans blad har hål och håligheter i sig. Detta gör Monstera till en riktig blickfångare.

Beställonline eller besök vårt showroom i Rotterdam.

Ta in naturen i ditt hem med de konstgjorda växterna från Easyplants. Kunde du göra ett val? Om du beställer din konstgjorda växt idag kommer du att ha den imorgon! Frakt över 25 euro är helt gratis. Har du fortfarande problem med att välja från vårt sortiment av konstgjorda växter? Besök vårt showroom i Rotterdam.

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto