Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Konstgjorda växter på kontoret

  • , förbi
  • 1 min lästid
banner11

I en tidigare artikel nämnde vi 5 fördelar med grönska på kontoret. I den här artikeln presenterar vi några konstgjorda växter som är mycket populära för affärsbruk. Nyckelorden för dessa kontorsväxter är i allmänhet: realistiskt, representativt, lugnt utseende. Läs mer om möjligheterna med kontorsväxter hos Easyplants nedan.

Inbjudande vid entrén

Om du har ett kontor med en bred entré kan det vara trevligt att placera några konstgjorda växter där som kan framhäva symmetrin. Buxbom används ofta för detta ändamål. Konstgjorda b uxbom har ett mycket naturligt utseende och är mycket inbjudande. På Easyplants har vi olika sorters buxbom. De konstgjorda träden skiljer sig från varandra i höjd och form. Om entrén är stor kan du välja lite större och högre buxbom, medan små buxbom är helt rätt för lite mindre utrymmen. Som ett alternativ till buxbom används ofta även lagerhägg. Det finns olika konstgjorda lagerträd.

På verkstadsgolvet

På butiksgolvet är det trevligt om det finns en öppen atmosfär. Men det bör också finnas struktur. Detta uppnås ofta genom att arrangera olika "arbetsblock". Strukturen kan kompletteras ytterligare med hjälp av kontorsväxter. Ett kontor är dock inte en idealisk miljö för riktiga växter. Det finns ofta för lite ljus och luftfuktigheten är inte heller idealisk. Därför är konstgjorda växter ett bra alternativ! Ficus används ofta som ett konstgjort träd på kontoret. Detta träd har ett relativt stort antal blad och är därför mycket närvarande i ett kontorsutrymme. Dessutom finns den konstgjorda ficus i olika färgaccenter. Detta gör att det konstgjorda trädet passar bra in i olika interiörer.

Gummiväxter används också i stor utsträckning. Även denna växt har många blad. Den enda skillnaden är att gummiplantan har något större blad och att bladen huvudsakligen finns i toppen av det konstgjorda trädet. Fördelen med konstgjorda gummiväxter är att de också finns i ganska höga varianter (högre än 2,0 meter).

Råd om konstgjorda växter på kontoret

Vill du köpa konstgjorda växter till kontoret? I så fall är du välkommen att kontakta oss. Som specialist på konstgjorda växter hjälper vi dig gärna att köpa flera konstgjorda växter till ditt kontor. Vi kan ge råd om antalet träd, typen av träd och även om det är attraktivt att välja brandhämmande konstgjorda växter.

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Har du inget konto än?
Skapa konto